Turizm konulu resim yarışmasında dereceye giren (İl İkincisi) Cem ENGİN KAVAK Öğrencimizi/öğrencilerimizi Valilik Makamında kabul etti

Valimiz Sn. Birol Ekici, Turizm Haftası etkinlikleri kapsamında İlimiz genelindeki İlkokullar arasında düzenlenen #Turizm konulu resim yarışmasında dereceye giren (İl İkincisi) Cem ENGİN KAVAK Öğrencimizi/öğrencilerimizi Valilik Makamında kabul ederek; başarılı çalışmaların dolayı tebrik etti ve ödüllerini verdi. Bu vesile ile öğrencimizin öğretmeni Aysun SEVİM ve aile i saadetlerini tebrik ve dahi takdir eder, coşkulu başarılarının daim olmasını dilerim.

18.04.2024 40

18-04-202418-04-2024